Kovin on lämmintä piisannu tänä kesänä. Eipä tuo mitään, eipä palella. Itseasiassa on ollut aika helppoa oleminen. Helpompaa kuin viime- tai toissakesänä. Vasta eilen, 13:na peräkkäisenä hellepäivänä alkoi tuntua siltä, että pieni tauko hellepäivissä voisi olla paikallaan.

Eräänlaisena ikuisuusprojektina jatkunut vaatteitteni siirtäminen uusiin vaatekaappeihin koki tänään pienen nytkähdyksen, kun vihdoin sain aikaiseksi jotain asian hyväksi tehdä. Tällä kertaa käsiini sattui laatikko, jossa oli paitoja, jotka eivät ole ikinä tai enää ylleni mahtunut. Rohkaistuneena siitä, että kesän helteet tuntuvat edelliskesiä helpommilta, päätin koeluontoisesti kiskaista muutaman paidan ylleni sillä seuraamuksella, että nyt on paitoja! Tässä vähän huonolaatuista kuvakavalkadia tästä iloisesta perhetapahtumasta:

Tämän paidan ostin Sveitsistä Kanderstegin partiokeskuksesta lokakuussa 2001.  Nyt 8,5 vuotta myöhemmin se mahtuu jo!

Tämän sain lapintuliaisina ystäviltänii 2000-luvun alkupuolella. Myös ensimmäistä kertaa ylläni niin, ettei napa näy paidan alta.

Kirkon lapsi- ja nuorisotyön neuvottelupäivät Jyväskylä 2002 -työntekijäpaita -ensi kertaa käytössä tänään.

Lähetysjuhlat Jyväskylässä 2006 -majoitusvalvojan työpaita on nyt ihan ok.

Mikkelin hiippakunnan kerhonohjaajapäivän työntekijäpaita ei vielä tammikuussa mahtunut. Nyt pystyy jo hiljentämään.

THE RAIN - Hulluutta kiertue 2005 -kiertuepaita mahtuu jo! Bändin paluuta odotellen....  

Vanhojen työpaikkojen paidatkin mahtuisivat nyt ylle.

Pari vanhaa käyttämätöntä "napapaitaa" on nyt ihan käyttökelpoisia.

Jokunen viimeksi 1990-2000 -lukujen taitteessa käytössä olleita paitojakin löytyi.  Osa oli silloin jo makkarankuorimallia. Osa näistä olisi voinut jäädä löytymättäkin...

Kovasti on taas päällepantavaa. Osa vielä vähän mallia "nafti". Miten olisikaan, jos olis jättänyt jäätelöt ja lonkerot väliin.  

 

 

Bookmark and Share